Wie is Louise?

 Louise

Ik ben Louise, samen met mijn gezin en hond Dazy, woon ik in het heerlijke Krimpen aan den IJssel.

Ik ben er zo eentje die alles leuk vind…en ik heb dan ook van alles gedaan; van stewardess en uitzendconsulente tot politieagente en officemanager. Tijdens mijn eerste zwangerschap kwam ik tussen 2 banen te zitten en wist niet meer welke kant ik op zou willen. In mijn hoofd hoorde ik ineens mijn moeder zeggen: ‘je bent altijd maar iedereen z’n schouders aan het masseren, zou je daar niet eens iets mee willen doen?’ en ik gaf mij op voor een 3-jarige massagetherapie opleiding.

In 2009 masseerde ik voor het eerst een klasgenoot en het voelde zo fijn! Hier kon ik iets mee! Dit was wat ik de rest van mijn leven wilde doen! Ik ben altijd al wat gevoeliger geweest voor andermans energie en volgde op mijn 19e een cursus Reiki I om hier beter mee om te kunnen gaan. Tijdens de massage opleiding leerde ik nog veel meer over energie, Qi en meridianen maar besloot dat het nog niet voldoende was en ik ging Klassieke Acupunctuur studeren bij Tsi Mo, waar ik in januari 2016 ben afgestudeerd. Deze leer was voor mij echt ‘thuiskomen’.

In mijn praktijk combineer ik al mijn vaardigheden en besluit ik, samen met u, welke behandelingen het beste zouden passen om uw balans te hervinden.

Per 1 december 2016 kunt u mijn behandelingen vergoed krijgen via uw aanvullende verzekering. u kunt hier meer over lezen onder het kopje ‘vergoeding’.
Ik hoop dat deze website u een goed beeld geeft over wie ik ben en de diverse massages en behandelingen die ik geef en ik zie u graag terug op de massagetafel!

Louise